Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Публикувана е Концепция за процедура „Модернизация на образователна среда“ по Националния план за възстановяване и устойчивост

Във връзка с предстоящото изпълнение на Националния план за възстановяване и устойчивост, Изпълнителна агенция „Програма за образование“ съвместно с Министерството на образованието и науката публикува Концепция за процедура „Модернизация на образователна среда“.

Процедурата ще се реализира в изпълнение на дейностите по Стълб „Иновативна България“ на Националния план за възстановяване и устойчивост, инвестиционен проект 2 „Модернизация на образователна инфраструктура“. Планираният общ бюджет на дейностите за реализация в рамките на предстоящата процедура „Модернизация на образователна среда“ е 326 100 000 лева.

Мнения на потенциалните кандидати относно реализиране на процедурата, както и на всички заинтересовани страни се приемат в срок до 04.05.2022 г. включително и могат да бъдат изпращани на електронен адрес: [email protected].

След приемане на актовете на национално ниво, регулиращи реда за предоставяне на средства на крайни получатели от Механизма за възстановяване и устойчивост, проектът на пакет Насоки за кандидатстване ще бъде публикуван за обществено обсъждане на интернет страницата на структурата за наблюдение и докладване и в Информационната система за Механизма, преди внасянето им за утвърждаване.

ДОКУМЕНТИ

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.